Villa Tureberg

Sollentuna, Stockholm
Öppnar Q3 2022

Om verksamheten

Villa Tureberg är ett nytt, modernt äldreboende i Sollentuna som öppnar efter sommaren 2022. Äldreboendet byggs i gamla mässområdet och består av 60 lägenheter. Alla lägenheter är 30 kvm stora, med undantag för en lägenhet på varje plan som är 32,5 kvm och en som är 35 kvm. Maten kommer att tillagas på varje avdelning.

Boendet kommer att inredas enligt Vardags prisbelönta inredningskoncept. Inredningen kombinerar funktion med nordisk design och skapar en hemtrevlig, ombonad och funktionell boendemiljö. Färger och inredningsdetaljer är med grund i forskning och evidens anpassade till det åldrande ögat och underlättar för personer med demenssjukdom att orientera sig på boendet. Fastigheten får även ett LSS-boende med sex platser som kommer drivas av Nytida och verksamheten får namnet Bagarbyvägen.

Huset kommer att försörjas med solceller på taket och byggas med material med låg klimatpåverkan, till exempel trä och återvunnet tegel i fasaden.

Här vill vi ge dig en individuellt anpassad omsorg med omtanke, integritet och valfrihet – där varje dag är lika viktig. Varmt välkommen!

Visa hela beskrivningen