Vardaga ingår i Ambea

Vardaga är en av Sveriges ledande privata aktörer inom äldreomsorg med cirka 100 boenden i hela landet.

Vardaga är en del i Ambea, som är Sveriges, Norges och Danmarks marknadsledande privata omsorgsföretag med över 750 enheter och omkring 26 000 medarbetare. Inom vår företagsgrupp erbjuder vi boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Bolaget grundades 1996, har huvudkontor i Solna och är noterat på NASDAQ i Stockholm.

Ledande omsorgsföretag

Vardaga ingår i Ambea som är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med cirka 26 000 medarbetare. Inom vår företagsgrupp erbjuder vi boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Ambea har drygt 900 enheter i Sverige, Norge och Danmark. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget.

Ambea bedriver i Sverige sin verksamhet inom Ambea Sweden Group där Vardaga, Nytida och Lära samt Klara ingår. Ambea bedriver också verksamhet i Norge under varumärket Stendi samt i Danmark under varumärket Altiden.

Mer information om Ambea

Mer information om Ambea, hittar du på Ambea.se. Information på engelska finns på Ambea.com.