För många äldre är det viktigt att så ofta som möjligt möta samma personal hemtjänsten. Det ökar tryggheten att se ett välbekant ansikte.

Dessutom blir servicen bättre när man känner varandra. På Vardagas hemtjänst har vi en hög kontinuitet bland våra medarbetare. Vi vet att ett gott bemötande är avgörande och försöker alltid göra det lilla extra. Vi är noggranna när vi rekryterar och ger nya medarbetare en bra introduktion. Av oss på Vardaga får du:

  • En kontaktman som jobbar på fasta scheman, dagtid måndag till fredag.
  • Specifik personal i våra kvälls- och helgpatruller.

På så sätt skapar vi förutsägbarhet för dig som kund, så att du ska veta vem det är från hemtjänsten som kommer till dig.


Se flera filmer om Vardagas hemtjänst

Medarbetare med munskydd samtalar med en boende

Vad får jag hjälp med av hemtjänsten?

Med trygghet och säkerhet som ledord kommer vi på Vardagas hemtjänst hem till dig och stöttar med det som underlättar din vardag.
Två äldre personer håller varandras händer vid måltid

Vad är en kontaktman?

När du blir kund hos oss på Vardagas hemtjänst får du en egen kontaktman som har huvudansvaret för att den hjälp du får ges så som du önskar.
En medarbetare hemma hos en omsorgstagare

Är det samma personer som kommer hem till mig?

För många äldre är det viktigt att så ofta som möjligt möta samma personal hemtjänsten. Det ökar tryggheten att se ett välbekant ansikte.
En medarbetare med munskydd omfamnar en leende omsorgstagare på en parkbänk

Säkerhet och trygghet är våra ledord

För oss på Vardagas hemtjänst är det viktigt att våra kunder ska känna sig trygga säkra. Därför arbetar vi med säkerhet och trygghet som ledord.
Medarbetare hukar sig framför en boende som sitter i en fåtölj

Vad kostar hemtjänst?

När du har hemtjänst betalar du en avgift till kommunen för omsorgen och servicen som du är beviljad via ditt biståndsbeslut.