Nyheter

Grattis Hemtjänsten Team Högalid, vinnare av Kvalitetspriset 2021

Vinnarna av kvalitetspriset står tillsammans med blommor och diplom fyra personer

Team Högalid, Vardagas hemtjänst på västra Södermalm i Stockholm, vinner Vardagas Kvalitetspris 2021. Team Högalid vinner för sina höga kvalitetsresultat som visar kundernas nöjdhet.

Vinnare av 2021 års Kvalitetspris är Vardagas hemtjänst, Team Högalid, som verkar på västra Södermalm i Stockholm. Verksamheten vinner Kvalitetspriset för att de, trots pandemin, har höga kvalitetsresultat och att det stora engagemang hos såväl ledning som medarbetare spridit värme och omsorg till kunderna.

– Rutiner och ledning är viktigt, men det är ju hos personalen och mötet med omsorgstagarna som kvaliteten skapas. Det ska bli grymt kul att få leverera priset till våra medarbetare, säger Rose-Marie Johansson, verksamhetschef.

En av framgångsfaktorerna är kreativa aktiviteter. En som är mycket uppskattad är Högalids-träffen där teamet ordnar en gemensam träff som skapar gemenskap, och ofta bjuder in en trubadur eller har högläsning eller liknande.

Juryns motivering

Kvalitetspriset delas ut en gång om året till en av Vardagas verksamheter.

Juryns motivering: På ett föredömligt sätt och trots restriktioner under pandemin, har teamet satt sina kunders bästa i centrum. Med höga kvalitetsresultat och ett stort engagemang hos såväl ledning som medarbetare har verksamheten på ett träffsäkert sätt spridit värme och omsorg i vardagen till kunderna. Ett fokus som verksamheten haft under en längre tid och dessutom lyckats bibehålla under en tid med restriktioner.

Här hittar du Vardagas hemtjänst