Nyheter

Vardaga Villa Vallonen vinnare i Ambeas kvalitetspris 2022!

Verksamhetschef på Villa Vallonen håller upp diplom

Vinnarna i Ambeas kvalitetspris 2022 utsedda. Stort grattis till Vardagas vinnare Äldreboendet Vardaga Villa Vallonen!

Prisutdelningen ägde rum i samband med en middag på Hufvusta gård i Solna. Deltog gjorde de tolv finalistverksamheterna, Ambeas vd, affärsområdes- och kvalitetschefer samt delar av Ambeas styrelse.

– Jag är stolt över att det finns ett sådant stort fokus på kvalitet i hela organisationen. Det är viktigt att vi har bra processer och system att luta oss emot så att vi kan hålla en jämn och hög kvalitet, sa vd Mark Jensen.

Tolv värdiga finalister

Av de nominerade verksamheterna har varje affärsområde valt ut tre finalister som gått vidare till onsdagens final. Efter en kort presentation och uppläsning av juryns motiveringstexter steg spänningen när det var dags för affärsområdescheferna att tillkännage vinnarna.

Villa Vallonen vann med motiveringen:  

Ett stort engagemang präglar hela Villa Vallonen. Med stolthet, samhörighet och höga ambitioner arbetar alla medarbetare mot samma mål; att med värme ge trygghet och hög kontinuitet för de boende. De flesta har arbetat i verksamheten sedan öppnandet 2017. Ett ständigt pågående utvecklingsarbete visar på ett högt kvalitets- och HR-index över tid, något som även bekräftas av Vardagas interna brukar- och medarbetarundersökningar. Genom Vardagas koncept och våra värderingar respekt, enkelhet, ansvar och kunskap i vardagen når verksamheten framgång.

Villa Vallonen. Från vänster: Anna Eriksson, gruppchef, Ulrika Haglund, verksamhetschef och Elin Kallström, vice regionchef region Norr

Här hittat du Vardagas demensboenden