Nyheter

Invigning av nya äldreboendet Villa Soldalen

invigning, tre personer poserar

Halmstad får ett nytt äldreboende! Ett stenkast från havet ligger Villa Soldalen. Ett modernt äldreboende med liten golfgreen, boulebana, växthus, utegym, odlingslådor och promenadslinga i trädgården.

På Villa Soldalen finns 60 lägenheter fördelade på två våningsplan. Det finns en stor samlingssal för gemensamma aktiviteter som fysisk rörelse, underhållning och fester, en takterrass med utsikt över havet och ett gym som är anpassat för äldre. Utomhus finns en liten golfgreen, boulebana, växthus, utegym och promenadslinga.

– Vi har de bästa förutsättningarna både vad gäller fastighet och läge. Och jag har rekryterat att fantastiskt gäng så detta kommer att bli hur bra som helst. Tillsammans skapar vi den bästa omsorgen för Halmstads äldre, säger Eva.

Vid invigningen bjöd Robert Kroon, ansvarig för mat och måltider på Vardaga, på lunch, och gästerna fick möjlighet att både smaka på och se hur måltider anpassas för personer med demenssjukdom.

Eva Rehn, Verksamhetschef, Tomas regionchef Gustafsson Vardaga, Ewa Sjögren, ordförande i hemvårdsnämnden Halmstad kommun

Läs mer om Villa Soldalen