Nyheter

Grattis Silverpark till dubbel vinst i White Guide 2018

Två personer äter middag

Ett stort grattis till Vardaga Silverpark i Täby! Boendet kammade hem inte mindre än två priser i årets White Guide Senior: Årets Seniormåltid och Årets Boendechef.

I motiveringen till Årets Seniormåltid skriver juryn:

”Det som på andra boenden är en sensation, som gourmetmåltider för de gamla, egna höns och eget växthus, är självklarheter här. Årets Seniormåltid 2018 serveras av ett kök som ständigt strävar efter att överträffa sina egna och omgivningens skyhöga förväntningar!”

Det är andra året i rad som Silverpark vinner priset för Årets Seniormåltid. För kocken Karoline Nordefors är det fjärde året i rad som hon får vara med om att få ett White Guide-pris. Årets Seniormåltid fick hon äver 2015 och 2017 och 2016 utsågs hon till Årets Seniorkock.

Ximena Samuelsson, som nyligen har slutat i Vardaga, var tidigare verksamhetschef på Silverpark. Hon tilldelas priset Årets Boendechef för sin gärning på Silverpark med motiveringen:

”För att du har det som krävs för att skapa ett seniorboende där trädgårdslandet möter finkrogen, med ett kök som blivit en attraktiv arbetsplats för några av de bästa kockarna i Sverige. Du är de stora och små detaljernas drottning!”