Nu under våren har våra verksamheter allt mer återgått till det normala. Det kanske mest glädjande är att vaccineringar har genomförts på alla Vardagas äldreboenden. Så nu kan våra omsorgstagare och närstående träffas och kramas igen.

På Vardagas drygt 100 äldreboenden och på våra hemtjänstenheter har alla boende och medarbetare erbjudits vaccin. Alla nya medarbetare och boende erbjuds också vaccin, men respektive region hanterar hur och när det sker.

Närstående är välkomna till våra boenden och om man ändå av något skäl har svårt att träffas fysiskt så hjälper vi till med kontakt via telefon, FaceTime, Skype eller andra digitala kommunikationssätt.

Vickan i Kungsbacka får hundbesök.
Vickan i Kungsbacka får hundbesök.

Mer gemenskap

De gemensamma aktiviteterna är i full gång igen. Besök av hundar och hästar, dans, artistuppträdanden och cykelturer. Glädje och gemenskap i vårsolen. Under de senaste året har aktiviteter skett i mindre grupper och med de rekommendationer och villkor som Folkhälsomyndigheten, regioner och kommuner beslutat om.

Även om det är en stabil situation i våra verksamheter så fortsätter vi med alla rutiner och följer gällande rekommendationer.

Vill du veta vad som händer på din närståendes boende eller ett boende du är intresserad av? Kontakta boendet för att få veta mer.

Hitta ett boende för dig här

consectetur ut leo adipiscing luctus quis venenatis sem, Donec