Nyheter

Bubbel och allsång när Villa Solhem i Spånga invigdes

Lasse Berghagen omfamnar en kvinna

Med bubbel, mingel och underhållning med Lasse Berghagen invigdes nyligen Vardagas Villa Solhem i Spånga för boende och närstående. Klippte bandet gjorde Ove Bergqvist – en av de första att flytta in på det nya äldreboendet.

Cirka 60 boende, närstående och medarbetare samlades i Villa Solhems lobby och vackra trädgård för invigningsceremonin i september. Efter
ett glas bubbel, smörgåstårta och söta cupcakes var det dags för verksamhetschef Karin Johansson att invigningstala.

– Villa Solhem är ett boende att trivas i. Här ger vi omsorg på de boende villkor med hjärta, integritet och valfrihet, sa Karin Johansson, och assisterade sedan Ove Bergqvist att klippa bandet för att officiellt inviga boendet.

Därefter vad det dags för en av våra mest folkkära artister, Lasse Berghagen, att äntra scenen. Snart blev det allsång när han drog gamla godingar som Teddybjörnen Fredriksson och Stockholm i mitt hjärta.

– Vi fick en härlig stund tillsammans – en jättefin invigning, sammanfattar verksamhetschefen Karin Johansson.

Ove Bergqvist, en av de första att flytta in på Villa Solhem, klippte bandet. Assisterade gjorde verksamhetschef Karin Johanson. Under festligheterna underhöll artisten Lasse Berghagen och det serverades mumsiga cupcakes.