Vaccineringar är genomförda mot covid-19 och nya boende erbjuds vaccin


På Vardagas drygt 100 äldreboenden och på våra hemtjänstenheter har alla boende och medarbetare erbjudits vaccin. Vi följer fortfarande de nationella och lokala råden gällande skyddsutrustning och rutiner noga.

Alla nya medarbetare och boende som flyttar in erbjuds vaccin, men när vaccinering kan ske hanterar respektive region i landet.

Närstående och besök

Det går utmärkt att besöka våra omsorgstagare. Däremot följer vi fortfarande skyddsåtgärderna för att begränsa smittspridning. Det kan skilja sig mellan boenden hur rutinerna ser ut, så kontakta ditt boende för mer information.

Om du av någon anledning inte kan besöka en boende så hjälper vi till med kontakt via telefon, FaceTime, Skype eller andra digitala kommunikationssätt.

Välkommen till oss!
Öppnar Datum ej fastställt
Visa alla bilder

Villa Sjöstaden

Limhamn, Malmö Öppna vägbeskrivning

Egen regi -
74
DLadda ner faktablad (PDF)

Nytt äldreboende i Malmö

Nu skapar Vardaga ett nytt äldreboende i Limhamn, Malmö, med samvaro och trygghet i fokus. På Villa Sjöstaden kommer vi att erbjuda boende för 74 äldre i nya, moderna lägenheter. Inriktningen är både mot personer som känner av ålderns krämpor i kroppen (somatik) och mot personer som lever med demenssjukdom.

Villa Sjöstaden kommer att förses med en vacker trädgård med plats för aktiviteter, samvaro och fikastunder.

På Villa Sjöstaden kommer du som boende att få:

  • Omsorg utifrån just dina behov och förutsättningar.
  • Måltider som bidrar med en stund av glädje, samvaro och gemenskap.
  •  Ett utbud av aktiviteter och utevistelser som är så stort att du varje dag känner att det finns något som passar dig.

Villa Sjöstaden blir en arbetsplats för sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeut/aktivitetsansvarig. Det nybyggda äldreboendet ska vara bemannat dygnet runt för att de boende ska få en så trygg och säker omvårdnad som möjligt utifrån deras behov och önskemål.

Vill du veta mer om hur det är att bo hos oss?
Se våra filmer om hur livet är på våra boenden

Stäng
Visa hela beskrivningen

Karta och adressinformation

Besöksadress
Limhamn, Malmö

luctus lectus id, felis ut facilisis Curabitur