Öppnar Q1, 2021

Villa Sjöstaden

Limhamn, Malmö Öppna vägbeskrivning

Egen regi -
74
DLadda ner faktablad (PDF)

Nytt äldreboende i Malmö som öppnar i början av 2021

Nu skapar Vardaga ett nytt äldreboende i Limhamn, Malmö, med samvaro och trygghet i fokus. På Villa Sjöstaden kommer vi att erbjuda boende för 74 äldre i nya, moderna lägenheter. Inriktningen är både mot personer som känner av ålderns krämpor i kroppen (somatik) och mot personer som lever med demenssjukdom.

Villa Sjöstaden kommer att förses med en vacker trädgård med plats för aktiviteter, samvaro och fikastunder. Villa Sjöstaden beräknas kunna hälsa de första äldre välkomna första kvartalet 2021.

På Villa Sjöstaden kommer du som boende att få:

  •  Omsorg utifrån just dina behov och förutsättningar.
  • Måltider som bidrar med en stund av glädje, samvaro och gemenskap.
  •  Ett utbud av aktiviteter och utevistelser som är så stort att du varje dag känner att det finns något som passar dig.
  • Använda modern teknik som ger dig ökad självständighet och trygghet. Självklart får du tillgång till surfplatta och musiktjänster.

Villa Sjöstaden blir en arbetsplats för sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeut/aktivitetsansvarig. Det nybyggda äldreboendet ska vara bemannat dygnet runt för att de boende ska få en så trygg och säker omvårdnad som möjligt utifrån deras behov och önskemål.

Stäng
Visa hela beskrivningen

Karta och adressinformation

Besöksadress
Limhamn, Malmö

libero. Phasellus accumsan mattis Nullam dolor. tristique ipsum et, elit.