Solrosens dagverksamhet

Dagverksamhet
Bandhagen, Stockholm
1 av 11 bilder

Om verksamheten

Solrosens dagverksamhet vänder sig till dig med demenssjukdom. I våra ljusa och trivsamma lokaler får du möjlighet till individuell aktivitet och social samvaro. Vi erbjuder en trevlig och innehållsrik dag och vi vistas ofta tillsammans i hälsoträdgårdarna belägna alldeles intill dagverksamheten.

Vi har öppet alla helgfria dagar.

Från och med den 1 november 2019 bedrivs Solrosens dagverksamhet i Vardagas regi.

Aktiviteter

På Solrosen erbjuder vi dig social samvaro samt ett stort kulturellt utbud såsom underhållning, sång och musik.

Du och din närstående/anhörige bjuds in till ett välkomstsamtal och utifrån detta planeras din dag efter dina önskemål. Vi vill gärna dokumentera och visa vad vi gör på dagarna, så vi skickar veckobrev till närstående/anhörig.

Kommunikationer

I dagsläget är det Samtrans som ansvarar för dina transporter till och från Solrosen.

Du hittar Solrosens precis intill Rågsveds centrum i Bandhagen. I närheten finns kommunikationer såsom tunnelbana och buss. I Rågsveds centrum finns butiker och konditori.

Platser

Är du intresserad av att bo på Solrosens? Praktisk information om hur du söker plats på äldreboenden hittar du här på Vardaga.se.

Vill du veta mer om hur det är att bo hos oss?

Läs mer om vårt äldreomsorg och vårt koncept Den goda dagen.

Mat och dryck

Lunchen tillagas på restaurang och levereras till Solrosen. Övriga måltider som frukost, mellanmål och eftermiddagskaffe tillreds på plats.

Vård och omsorg

Vardagas mål är att erbjuda bästa möjliga vård och omsorg för dig som vistas hos oss. Genom vårt helhetskoncept för äldreomsorg, Den goda dagen, ger vi våra gäster en individanpassad omsorg som bygger på omtanke, integritet och valfrihet. Vi utgår från var och ens behov, ser till det friska och stärker gästens identitet och självständighet. De små detaljerna är viktiga för att varje dag ska bli en riktigt god dag.

Personal

All personal får kontinuerligt kompetensutveckling.

Ansvarig på verksamheten är vår verksamhetschef. Kollektivavtal är tecknade genom arbetsgivarförbundet Vårdföretagarna och fackförbunden Vision och Kommunal.

Visa hela beskrivningen