Blåvingevägen

Vallda, Kungsbacka, Halland
1 av 14 bilder
Alla bilder

Om verksamheten

I Vallda hittar du Blåvingevägens äldreboende. Här arbetar engagerad och kunnig personal med äldre som drabbats av kroppslig sjukdom eller demenssjukdom.

Blåvingevägen öppnar upp för samvaro, glädje och aktivitet. Boendets byggnad är välplanerad med tillhörande innergård och balkonger till de ljusa fina lägenheterna. Blåvingevägen inbjuder att leva ett liv med fysiskt och psykiskt välbefinnande.

Du som bor på Blåvingevägen kan känna dig trygg i att personalen uppmuntrar dig att vara delaktig i såväl din omsorg som i aktiviteter, men också i vetskapen att verksamheten drivs av kompetent personal som arbetar i enlighet med den nationella värdegrunden. För oss är det viktigt att alla känner sig som hemma.

Blåvingevägen drivs på entreprenad av Vardaga.

Om boendet

Blåvingevägens äldreboende är ett lantligt beläget boende i Vallda. Fastigheten är byggd 2013 och innefattar ljusa, fina lokaler och lägenheter.

Fastighetens tre plan inrymmer sex enheter med sammanlagt 65 lägenheter. Tre av dessa enheter är avsedda för personer med demenssjukdom.

På de olika enheterna finns sällskapsrum, tillagningskök, matplats och tvättstuga.

På varje enhet finns det antingen en uteplats eller balkong där man har möjlighet till att dricka en god kopp kaffe tillsammans med andra medboende.

Till äldreboendet finns även en trevlig innergård som lämpar sig för utevistelser och sociala aktiviteter tillsammans med andra.

Vi hjälper dig med kontakt med frisör, fotvård och liknande när du behöver det.

Aktiviteter

På Blåvingevägen finns det en aktivitetsansvarig anställd. Denne planerar både för individuella aktiviteter och för gruppaktiviteter. För oss är det viktigt att lyssna in vad våra boende önskar för slags aktiviteter och aktivitetsprogrammet anpassas därför utifrån boendes önskemål.

Visa hela beskrivningen