Vardagas webbinarium hösten 2020

Varje månad under hösten bjuder vi in till ett kostnadsfritt webbinar där vi tar upp aktuella frågor inom äldreomsorgen.

Stärker träning hjärnan?

Kostnadsfritt webbinarium 21 september 08:00-09:00

Vi vill uppmärksamma den internationella Alzheimerdagen genom att bjuda in till ett kostnadsfritt webbinarium. Vi diskuterar livsstilsfaktorer som skyddar hjärnan och om de förändringar vi själva kan göra i vardagen. Vi visar också enkla träningstips som man kan göra i vardagen som stärker muskler, hjärna och hjärta. Webbinariumet startar kl 08:00 och beräknas hålla på en timme.

Medverkar gör Anna-Karin Ehdwall, verksamhetutvecklare Vardaga och Liselotte Björk, demensvårdsutvecklare Vardaga, båda med mångårig erfarenhet från äldreomsorgen.

Hur går ett webbinarium till?
Det digitala mötet hålls via e-mötestjänsten Zoom. För att du ska kunna delta på bästa möjliga sätt, så behöver du dator med kamera och headset/hörlurar med mikrofon eller en smartphone/smartpad med Zoom-appen installerad.
När det är dags:
• Klicka på länken
• Skriv in ditt namn och din mejladress
• Du kan nu ansluta till mötet

 

Kommer du att delta från en dator?
Då behöver du inte ladda ned appen zoom. Klicka på länken så öppnas Zoom i din webbläsare. Du blir ombedd att trycka på ytterligare en länk och sedan skriver du i ditt namn och din mejladress.

Kommer du att delta från en telefon?
Då behöver du appen Zoom. Ladda ner Zoom där du vanligtvis laddar ner appar.

Google Play för android

App store för iPhone

 

Här kan du se höstens första webbinarium med temat:
Besöksförbud – hur påverkas boende och närstående?

Sed diam non commodo mattis mattis dolor. ut