Sommarvikarier till Vardaga Hemtjänst

Nu söker vi fler sommarvikarier till Vardaga hemtjänst!

Vi har nu inför sommaren ett fåtal platser kvar och söker nu dig som vill ha ett meningsfullt extraarbete, där du kan vara med och göra skillnad för en annan människa, få fin arbetslivserfarenhet och lära känna härliga kollegor på arbetsplatsen. 

Vi söker dig som vill jobba hos oss under sommaren 2024 – i huvudsak veckorna 24-32. 

Självklart får du en gedigen introduktion i arbetet av erfarna kollegor när du börjar, men det är också en stor fördel är om du kan komma in som timvikarie redan innan sommaren för att hinna bli mer trygg i arbetets alla delar.  

I hemtjänsten färdas vi primärt med cykel, men även till fots hem till våra kunder finns i närområdet kring våra enheter i Johannelund, Ullstämma, Sturefors och Bestorp i södra Linköping. Fysisk aktivitet och (förhoppningsvis) solsken på arbetstid ingår som extra bonus. 

I vissa fall kör vi bil hem till våra kunder och det är därför en fördel om du har körkort, men det är inte ett krav. 

Ditt uppdrag

Din uppgift blir att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. 

Du jobbar med hemtjänstarbete ute hos våra kunder i området, såväl personlig omvårdnad som boservice – t.ex. dusch, inköp. distribution av matlådor samt svara på trygghetslarm, gå promenader med de äldre, stötta vid toalettbesök mm. 

Du hjälper till de kunder som behöver att ta sina läkemedel utifrån delegering från sjuksköterska. 

Det är viktigt att du uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift, för att ha en god kommunikation med kunderna och kunna läsa och skriva i journalerna samt använder våra mobilappar för att registrera besök, läsa instruktioner mm.

Du ingår i ett väl inarbetat arbetslag med tät kontakt med gruppledare och kollegor. Kontakt med sjuksköterska sker med vår egen gemensamma hemsjukvård som finns på plats ute i våra områden. 

Är det dig vi söker?

Vi söker dig med ett genuint intresse av att arbete med människor, särskilt äldre, och att ge omsorg utefter deras behov. Du jobbar gärna självständigt och samarbetar väl med andra efter behov.  

Erfarenhet av omsorgsarbete är en stor fördel, men det viktigaste är att du är mån om att lära dig och göra ditt bästa och framförallt har ett gott bemötande. Du har ett respektfullt och lyhört förhållningssätt som får varje person att känna sig sedd och trygg med den hjälp du ger. 

Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Att kunna cykla är ett grundkrav och körkort en bonus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

iaffären.jpg

Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 240519

Ansök via länken. Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Facklig kontakt: Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 32 , Mail: pvo.ambea.stockholm@kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. 

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd. 

På Vardaga erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se

We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.