Gruppchef-Undersköterska till Söndagsgården i Hökarängen

Är du undersköterska och söker en ny karriärmöjlighet? nu är Söndagsgården på jakt efter en ny gruppchef till plan:1.

 Som gruppchef får du en ledarroll och coachar våra medarbetare att göra skillnad för de som bor hos oss. Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära. 

Vi är i ständig utveckling och söker dig som vill växa med oss – tillsammans gör vi världen lite bättre, en människa i taget! Hos oss får du engagerade kollegor, duktiga chefer, utbildningar, karriärmöjligheter samt flera förmåner.

Om rollen  
Som gruppchef är din primära arbetsuppgift att coacha och arbeta i det dagliga omsorgsarbetet tillsammans med teamet. Det innebär att du är dina medarbetares förebild och via ditt starka engagemang skapar du varje dag ett gott arbetsklimat i gruppen. Du arbetar dagtid, helger och kvällar.

 • Nära ledarskap: Rollen finns i vår organisation för att säkerställa ett nära ledarskap och ge stöd. Du har personal- och planeringsansvar för din arbetsgrupp och är delaktig i att utveckla och kvalitetssäkra verksamheten i enlighet med Vardagas koncept. Detta genom att vara närvarande och stötta, svara på frågor, leda, ge feedback och bekräfta dina medarbetare i vardagen. Du har flera gruppchefskollegor och ni samverkar, bollar och utbyter erfarenheter. [Obs ta bort sista meningen om det ej stämmer hos er]
 • Delaktighet: Som gruppchef rapporterar du till verksamhetschefen och har möjlighet att påverka genom ditt deltagande i den lokala ledningsgruppen. 

Om Söndagsgården
Söndagsgården är ett modernt boende i södra Stockholm för yngre och äldre personer med demenssjukdom. Mer info om oss hittar du på: Söndagsgården – Vardaga

 • Aktivitetsansvarig: Vi arbetar strukturerat med aktiviteter och har en aktivitetsansvarig som utvecklar och utför meningsfulla aktiviteter med våra boenden. 
 • Demenscertifiering: Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin. Även du kommer få genomgå denna utbildning. 
 • Behovsbaserat önskeschema: Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du och dina medarbetare har möjlighet att påverka arbetstiden, utifrån behov och önskemål. Vi lägger schema för 10 veckor i taget. 
 • Ung Omsorg: Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg. Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14–18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende. 
 • Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i omsorgen och vi har regelbundna besök av terapidjur.  

Din erfarenhet och kunskap
Du är utbildad undersköterska, har god datorvana och talar och skriver flytande svenska. Erfarenhet från äldreomsorg och ledarskap är meriterande för denna roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi vill att du är:

 • tydlig och skapar delaktighet
 • coachande och har förmågan att motivera och skapa engagemang hos våra medarbetare. 
 • duktig på att ge och ta emot feedback
 • prestigelös och lättlärd
 • självständig och samarbetsvillig
 • affärsmässig genom att vilja och ha förmåga att styra och följa upp verksamheten utifrån kvalitetsmål och ekonomiska ramar

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig: 
Ledarskapsprogram: Alla gruppchefer genomgår vårt ledarprogram där du får möjlighet att utvecklas inom ledarskap via vår utbildningsorganisation Lära. 
Kompetensutveckling: Du har tillgång till Vardagas interna utbildningsorganisation Lära med en mängd kurser. 
Förmånsportal med rabatter: Köp till exempel biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra priser.

Övrigt 
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning 
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 240831
Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister skall uppvisas vid en eventuell anställning
Självklart har vi även kollektivavtal och försäkringar. 

Har du frågor? Kontakta gärna: Verksamhetschef: Sharmin.Soranros@vardaga.se

Observera att det inte går att ansöka via E-post. Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här
Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, vision@ambea.se

Ansök här
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.   

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.  

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se 


We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.