Lokalvårdare till Vardaga – sommarjobb

Vi söker 1 lokalvårdare till Vardaga Hemtjänst, perioden vecka 26-31 sommaren 2024.

Räknestickan och Johannelund är två trygghetsboende med ett antal trygghetslägenheter kopplade till verksamheten samt daglig lunchservering och ett gediget fritidsutbud för våra äldre. Den primära arbetsuppgiften är lokalvård samt tvätt/hantering av arbetskläder – visst arbete i lunchrestaurangen ingår.

Ditt uppdrag
Du ansvarar för att hålla snyggt och fräscht i våra lokaler på daglig basis – ytorna avser såväl personalutrymmen som offentliga ytor som matsal.

Du ansvarar även för all hantering av arbetskläder – tvätta, vika och lägga in på avsedd plats. Allt för att underlätta för omvårdnadspersonalen i deras dagliga rutiner.

I lunchrestaurangen är du behjälplig med att bära brickor till de äldre som inte kan hämta mat själva och se till att det finns en god och tillgänglig service i matsalen vid lunchen.

Tjänsten avser: deltid 62,5%. Du jobbar på ett rullande 4-veckorsschema, endast dagtid vardagar. Inga kvällar, inga helger. Du jobbar 3 veckor på Johannelunds trygghetsboende och 3 veckor på Räknestickans trygghetsboende under perioden vecka 26-31 sommaren 2024.

Kvalifikationer
Du har gärna erfarenhet av lokalvård och är noggrann till din natur.  Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Du jobbar självständigt och förstår vikten av ett gott bemötande i varje given situation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Våra medarbetare får kompetensutveckling via vår utbildningsenhet LÄRA. Vi har kollektivavtal med tjänstepension.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdatum: Efter överenskommelse, men gärna under försommaren 2024 för introduktion. 

Sista ansökningsdag: 2024-05-30

Har du frågor? Kontakta gärna: Anna Bergdahl, 0735-26 99 33 eller anna.bergdahl@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.


Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. 

 

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

 

På Vardaga erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se 


We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.