Undersköterska vaken natt till Villa Havsglimt i Skummeslövsstrand

Nu söker vi på Villa Havsglimt i Skummeslövstrand en nattundersköterska vaken för en tillsvidareanställning på en somatisk avdelning samt en psykiatri avdelning . Vi erbjuder utbildning och flera förmåner.

Det här får du hos oss:
• Utbildning som gör ditt arbete enklare, till exempel vårdhygien, bemötande och ergonomi.
• Förmånsportal med rabatter och erbjudanden. Till exempel kan du köpa biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra pris.
• En coachande och stöttande chef som jobbar tillsammans med dig i vardagen.
• Tydliga arbetssätt och rutiner som förenklar ditt jobb.
• Karriär- och utvecklingsmöjligheter. Till exempel kan du bli gruppchef med personalansvar eller få ett specifikt ämnesansvar som kvalitetsombud eller hygienombud.
• Självklart har vi även friskvårdsbidrag, skobidrag, arbetskläder och kollektivavtal.

Om Villa Havsglimt
Villa Havsglimt i Skummeslövsstrand i Laholm är ett nybyggt boende för personer med psykisk och/eller fysisk funktionsnedsättning och som är 30 år eller äldre. Vi erbjuder både korttidsvård samt längre placeringar. Här bor man med närhet till natur och hav. Vi erbjuder 60 lägenheter och gemensam festsal, salong för hårvård samt tillgång till en härlig trädgård och naturpark i närmiljön. Det är nära till kollektivtrafik och service.

• Vi tillämpar rullande 6 veckors scheman. Det innebär att du som medarbetare har möjlighet att påverka din egen arbetstid, utifrån behov och önskemål.

• Du har en gruppchef som större delen av sin tid arbetar nära dig i verksamheten. Att bli gruppchef kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.

•Vi har en aktivitetssamordnare som anordnar och håller i aktiviteter för de boende flera gånger i veckan.

Som undersköterska är du oerhört viktig!
Din uppgift är att ge livskvalitet. Med hjälp av dig kan våra boende behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Du ser varje person och tolkar vad de behöver. Samtidigt lär du dig mycket om omvårdnad, åldrande och hur man bemöter människor.

”Det handlar framför allt om möten med människor, att kunna anpassa och läsa vad människor behöver. Du får kollegor och lär dig mycket om samarbete! Det händer ofta mycket roliga saker, aktiviteter och utflykter. Det är ett jobb med mycket skratt.” Jirapinya Muangsiri

Du står närmast den boende och har därmed en nyckelroll i teamet med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Du medverkar också vid vårdplanering och skriver social dokumentation.

Med hjärtat på rätta stället
Hos oss får du arbeta i en stark kultur där vi drivs av vår vision: Vi gör världen lite bättre, en människa i taget. Det är oerhört viktigt att du delar vår vision och våra fyra värderingar:

Respekt: Hos oss har alla rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar: Hos oss har vi medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.
Enkelhet: Hos oss är det enkelt att påverka och att vara medarbetare eller kund.
Kunskap: Hos oss reflekterar vi, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens
Tillsammans jobbar vi kontinuerligt med att säkra att värdegrunden genomsyrar vårt bemötande, både till varandra och alla som bor hos oss.

”Här finns bra och tydliga värderingar och mål som har guidat mig hela vägen för att kunna utföra mitt arbete på bästa sätt.” Raquel Castaneda

Din erfarenhet och kunskap
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du delar våra värderingar och har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Vi tror att du:
– lockas av ett varierat arbete och tycker om att möta människor i olika situationer.
– är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
– trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

”Jag har alltid blivit trodd och satsad på. Det har varit mycket interna utbildningar, och när man kommer med idéer så lyssnar arbetsgivaren.” Mårten Hedberg

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning, vi vill gärna att ni skickar med ert löneanspråk i ansökan.
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 22/5
Har du frågor? Kontakta gärna: 

Verksamhetschef Daniel Lindberg 070-606 13 92

Gruppchef Christina Ohlsson 0791406120 

Gruppchef Jessica Jensen 0791406121

 

Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.
Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

 

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

 

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se

We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.