Sommarvikarier till Krusmyntan i Tyresö

Nu söker vi på Vardaga Krusmyntan sommarvikarier till sommaren 2024. Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service. 

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar – respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. 

Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, som rustar dig för framtiden – oavsett var den är. 

Självklart får du en introduktion som spänner över alla områden – från värdegrund, vår omsorgsfilosofi Den goda dagen, introduktion för hjälpmedel och förflyttning – till måltid, hygien och dokumentationsrutiner. 

Här är några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:   
• Introduktionsutbildning
• Ledarskapsutbildade chefer och små arbetsgrupper 
• Karriär- och utvecklingsmöjligheter 
• Arbetskläder 
• Kollektivavtal 
 
Om rollen  
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.  
Som undersköterska/vårdbiträde spelar du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop. 

Om Krusmyntan
Krusmyntans äldreboende ligger centralt i Tyresö i ett lugnt område omgivet av egen trädgård med promenadslinga. Varje avdelning har gemensamt kök och trivsamma utrymmen för samvaro och måltider. Inredningen ger en hemtrevlig känsla och färgsättning och interiör är gjord enligt den kunskap och forskning som finns gällande boendemiljö för äldreomsorg. Det finns balkong, uteplats, och trädgård för utomhusvistelse.
 
• Silviacertifiering: Vi är ett Silviacertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade inom demens och bemötande via silviahemmets filosofi.  
• Behovsbaserat önskeschema: Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du som medarbetare har möjlighet att påverka din egen arbetstid, utifrån behov och önskemål. Vi lägger schema för 10 veckor i taget.
• Ung Omsorg: Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg. Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14–18 år besöker oss på helger och lov.  Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende. 
• Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.  
• Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i vården och vi har besök av terapidjur.  
• VR-teknik: Vi har infört VR-teknik på boendet, som gör det möjligt för de som bor här att uppleva olika resor, äventyr eller spel via VR-glasögon. Läs mer om Vardagas VR-satsning här: Jorden runt på 40 minuter. 
 
Din erfarenhet och kunskap 
Vi gissar att du som söker dig till oss: 
– lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.  
– är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.  
– trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.   

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller har motsvarande erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.  

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.  
 
Övrigt 
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning 
Tillträdesdatum: Tillträde sker löpande
Sista ansökningsdag: 2024-05-02
Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister skall uppvisas vid en eventuell anställning
Har du frågor? Kontakta gärna: mona.benali@vardaga.se (observera att det inte går att ansöka via E-post)
Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.  

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.  

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se 


We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.