Undersköterska till Slottsovalen

Nu söker vi på Slottsovalen i Gustavberg på Värmdö  undersköterskor för fast anställning men också för vikariat i sommar. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. 

Det här får du hos oss: 
• Utbildning som gör ditt arbete enklare, till exempel vårdhygien, bemötande vid demenssjukdom och ergonomi. 
• Förmånsportal med rabatter och erbjudanden. Till exempel kan du köpa biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra pris.
• En coachande och stöttande chef som jobbar tillsammans med dig i vardagen.
• Tydliga arbetssätt och rutiner som förenklar ditt jobb.
• Karriär- och utvecklingsmöjligheter. Till exempel kan du bli gruppchef med personalansvar eller få ett specifikt ämnesansvar som demensansvarig eller hygienombud.
• Självklart har vi även friskvårdsbidrag, skobidrag, arbetskläder och kollektivavtal.

Om Slottsovalen

Slottsovalen är ett litet hemtrevligt äldreboende i skärgårdsmiljö, vackert beläget vid Farstaviken. Vi har plats för 40 boende och har inriktning demensomsorg. Verksamheten är i ett plan vilket underlättar kommunikation och överblick. Vår fantastiska innegård möjliggör utevistelse alla årstider! Vardagas värderingar Respekt, Enkelhet, Ansvar och Kunskap är något som genomsyrar verksamheten på Slottsovalen.

 • Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Silviahemmet.

 • Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg.Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14–18 år besöker oss på helger och lov.  Ung Omsorg gör olika aktiviteter för att sätta guldkant på tillvaron för våra boende. 

• Du har en gruppchef som större delen av sin tid arbetar nära dig i verksamheten. Att bli gruppchef kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.  
 
• Här arbetar vi med djur i vården och har regelbundet vår besökshund Milton.

• Vi jobbar helt tiden för att hitta på nya, spännande aktiviteter för våra boende ofta med hjälp av sång och musik!

Som undersköterska är du oerhört viktig!  
Din uppgift är att ge livskvalitet. Med hjälp av dig kan våra boende behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Du ser varje person och tolkar vad de behöver. Samtidigt lär du dig mycket om omvårdnad, åldrande och hur man bemöter människor. 

 

”Jag känner mig hemma. Det är som familj, man lär känna dem. Du jobbar med hjärtat och med din känsla, med kärlek. Det gör jag!”  Kanjana Buatang

Du står närmast den boende och har därmed en nyckelroll i teamet med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Du medverkar också vid vårdplanering och skriver social dokumentation. 

 

Med hjärtat på rätta stället
Hos oss får du arbeta i en stark kultur där vi drivs av vår vision: Vi gör världen lite bättre, en människa i taget. Det är oerhört viktigt att du delar vår vision och våra fyra värderingar: 

Respekt: Hos oss har alla rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande.
Ansvar: Hos oss har vi medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder. 
Enkelhet: Hos oss är det enkelt att påverka och att vara medarbetare eller kund. 
Kunskap: Hos oss reflekterar vi, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens
Tillsammans jobbar vi kontinuerligt med att säkra att värdegrunden genomsyrar vårt bemötande, både till varandra och alla som bor hos oss.

”Jag känner mig stolt över mig själv och gruppen som jag jobbar med! Man känner sig bra här, som hemma. Därför stannar jag här länge!” Sopha Inphiban

Din erfarenhet och kunskap  
Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är också meriterande. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du delar våra värderingar och har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa. 

Vi tror att du:
– lockas av ett varierat arbete och tycker om att möta människor i olika situationer.
– är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar. Du vågar sjunga och spexa!
– trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Övrigt 

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning 
Tillträdesdatum: 2024-04-01
Sista ansökningsdag:2024-06-30
Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister skall uppvisas vid en eventuell anställning
Har du frågor? Kontakta gärna: ulrika.arousell@vardaga.se Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.
Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. 

 Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

 

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se

 

We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.