Sommarvikarier sökes till Villa Stallgången, Eskilstuna

Nu söker vi på Villa Stallgången, Eskilstuna  sommarvikarier till sommaren 2024. 

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar – respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, som rustar dig för framtiden – oavsett var den är.

Självklart får du en introduktion som spänner över alla områden – från värdegrund, vår omsorgsfilosofi Den goda dagen, introduktion för hjälpmedel och förflyttning – till måltid, hygien och dokumentationsrutiner.

Här är några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
• Introduktionsutbildning
• Ledarskapsutbildade chefer och små arbetsgrupper
• Karriär- och utvecklingsmöjligheter
• Arbetskläder
• Kollektivavtal
Bra arbetsklimat och fantastiska boende
Om rollen
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.
Som undersköterska/vårdbiträde spelar du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut.

Om Villa Stallgången 
Villa Stallgången i Eskilstuna är byggt och inrett enligt Vardagas boendekoncept som går i ombonad nordisk stil, speciellt anpassad för ett åldrande öga och minne. Boendet är centralt beläget med gångavstånd till centrum. I anslutning ligger Rothoffsparken med möjlighet till fysisk aktivitet och rekreation.

Boendet har 60 lägenheter, fördelade på 6 avdelningar. Här vill vi ge dig som är äldre en omsorg med hjärta, integritet och valfrihet – där varje dag är lika viktig. 

• Ung Omsorg: Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg. Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14–18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende.
• Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
– lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men       även en talang för att möta människor i olika situationer.
– är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
– trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser även att ni har demenserfarenhet & vårderfarenhet

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska/vårdbiträde eller har motsvarande erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse 
Sista ansökningsdag: 31 april 
Registerkontroll: Utdrag ur belastningsregister skall uppvisas vid en eventuell anställning Även personbevis som styrker ditt medborgarskap.

Har du frågor? Kontakta gärna: Gruppchefer,  Cecilia Ay 073-5146719, Åsa Jägskog 073-5193190 eller Yasmine Zetterström 073-5146718                                                      

Observera att det inte går att ansöka via E-post.
Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se

We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.